Kedvencekhez ad | HOME | EMAIL

::.

Tevékenységeink

Kapcsolat

Tandi Design Kft.
4200 Hajdúszoboszló,
Sport u. 16/B
Tel.:+36 30 314 31 90
tandistudio@tandistudio.hu

Ügyfélfogadás:
Hétfő-Péntek
9:00-12:00
14:00-17:00

Kujbus Tamás
cégvezető
06 (30) 314 31 90
tandistudio@tandistudio.hu
- - -
Perecsényi Zoltán
számítógépes grafikus
info@tandistudio.hu

Hol-Mi?





Bejelentkezs

Partnereink

Reál Élelmiszer Hotel Aurum**** Mátyás Király Gyógyszálloda*** Hunguest Hotel Aqua-Sol**** Hunguest Hotel Béke**** Nelson Hotel**** / Étterem / Cukrászda / Pub In Hotel*** Hotel Platán**** Debrecen Hotel Rudolf*** Thermal Hotel Szivek*** Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete Active Travel Utazási Iroda

Ez+Az


"A lehetetlent még ma teljesítjük, de a csodákra holnapig várni kell."


A mester.

Nyomtatás

Nagyformátumú nyomtatás


2004-ben helyeztük üzembe Roland Sol Jet SC 540 típusú nagyformátumú oldószeres nyomtató és vágó berendezésünket.


Felhasználási lehetőségek:
A legújabb technológiai lehetőségeket alkalmazva Eco solvent (=gyenge oldószeres) nyomtatónk az anyagok széles skálájára képes élénk színű, fénykép minőségű nyomatokat készíteni, kültéri felhasználáshoz is.
A technológia lerövidíti a kivitelezési időt, környezetbarát. Gazdaságosan elkészíthető akár 1 db nyomat is. Az elkészült nyomatok színei kültéren a napfény hatására nem fakulnak ki (UV álló).
A felhasználási területek: reklám molinó, kamionponyva, tűzfalreklámok, járműdekoráció, citylight, backlit, feszített ponyvás fényreklám, belső dekorációk, kiállítási háttér, europlakát, épületháló, padlóreklám, formára vágott (ritzelt) öntapadó matrica stb.


Nyomtatási, vágási technikai paraméterek:
Ragyogó színek (CMYK LcLm), 3 év kültéri tartósság nem bevonatos anyagokon is. UV- és vízálló. Precíziós vágás. Az elkészült nyomatokat az SC-540 EX automatikusan körbevághatja a média újrapozícionálása nélkül. A Roland vágótechnológiája gyors eszköz címkék, feliratok, matricák, kirakat-dekorációk, reklámtáblák, vagy akár csomagolóanyagok készítéséhez. Az ívvágó funkciónak köszönhetően az SC-540 EX elegáns íveket és görbéket vág lenyűgöző pontossággal és max. 65 cm/mp sebességgel. Ha laminálni kell, egy egyedülálló 4 pontos pozícionáló funkció, a "Quadralign™" lehetővé teszi, hogy a nyomatot kivegyük a nyomtatóból, majd laminálás után visszahelyezve a tökéletes körülvágáshoz. Az SC-540 EX kiigazítja a vágónyomot, kompenzálja a média torzulásait - elsőként a nyomtatóiparban!

Nyomtatás: Piezo tintasugaras
Vágás: média mozgatásos
Nyomtatási/Vágási szélesség: 1346 mm
Felhasználható média szélessége: 1371 mm
Vágható anyag vastagsága: 0.08 - 0.22 mm (a média anyagától függően)
Vágható anyag max. vastagsága a hordozóval: 0.4 mm
Nyomtatható anyag max. vastagsága a hordozóval: 1.0 mm
Színek: 6 szín (black, cyan, magenta, yellow, light cyan, és light magenta)
Nyomtatás felbontása: Max 1440 dpi
Vágási sebesség/erősség/offset: 10 - 600 mm/s (10 - 300 mm/s a média adagolás irányába) / 30 - 300 gf / 0.000 - 1.500 mm (0 - 0.0591 in.)
Szoftver felbontás (vágáskor): 0.025 mm/lépés (0.00984 in./lépés)
Méretpontosság (vágáskor): A hiba a bejárt távolság maximum ±0.4 %-a, vagy 0.3 mm (amelyik nagyobb)
Visszatérési pontosság (vágáskor): 0.1 mm vagy kevesebb
Nyomtatás és vágás közti visszatérési pontosság: ±0.5 mm


Nyomdai, grafikai anyagok fogadása, előkészítése:


Az elkészített anyagok fogadása:

Adathordozón:
CD, DVD, Pen Drive
Elektronikus úton:
Ha a file mérete 5 MB alatti, e-mail-ben.
Amennyiben a file mérete meghaladja az 5 MB-ot, akkor külön kérésre megadjuk az FTP tárhelyünk elérhetőségét.


Fileformátumok:
  • .pdf
  • .eps
  • .ai
  • .cdr
  • .tiff
  • .jpeg
  • .pdf
  • .psd


    Az anyagok elkészítése (előkészítése):
    Megegyezik a nyomdai előkészítéssel. A nyomtatni kívánt anyag: 1:1 méretarányú, tartalmazzon minden nyomtatni kívánt elemet (kép, szöveg, grafika stb.), a képek CMYK színmódban és 300 dpi felbontásban, legyenek a fontok, a szövegek görbévé legyenek konvertálva.

    Nyomathordozók:
    Öntapadó vinylek:
    Avery MPI 2000 fényes nem visszaszedhető (Technikai adatlap (angol))
    Avery MPI 3021 matt nem visszaszedhető (Technikai adatlap (angol))
    Avery MPI 3500 fényes nem visszaszedhető (Technikai adatlap (angol))


    Papírok:
    SOL Paper magasfényű 200g/m2 (Technikai adatlap (magyar))
    Blue Back Prémium SB 120 g/m2 - selyemfényű bevonattal ellátott, kék hátoldalú plakát papír. Felhasználás: kül- és beltéri plakátokhoz, posterekhez, kiállítási dekorációkhoz.


    Textil erősítésű PVC-k (ponyvák):
    Banner backlit 510 textil erősítésű PVC ponyva 510 g/m2 (szövött textillel). Fényes, átvilágitható banner anyag. UV, víz, tűzálló és hegeszthető anyag. Felhasználás: üzlet, kül- és beltéri reklám táblák, jelzőtáblák, repülőtéri kivilágított reklámfelületek, citylight posterek.
    Flexer Banner Backlit 520 PVC ponyva 520 g/m2. Hajlékony, lágy, átvilágítható PVC (nem szövött). Az időjárás viszontagságainak jól ellenáll. Az anyag lényege a transzparencia, átláthatóság, amit elősegít, hogy nem szövött, szálerősítéses az anyag. Jellemző felhasználás: benzinkutaknál, kültéren elhelyezett kivilágított reklámfelületeknél, citylight posztereknek.

    Nyomat feldolgozás:
    A nyomatokat a felhasználás céljainak megfelelően lehet feldolgozni.


    A papír alapú nyomatokat méretre vágás után kasírozni, keretezni lehet. Amennyiben a felhasználási terület igényli meleglaminálással is lehet növelni a nyomat élettartamát. A laminálásról bővebbben a Nyomatvédelem menüpontban olvashat.


    A vinyl (műanyag) öntapadó anyagokat kasírozni lehet fémlemezekre (horganyzott lemez, alumínium lemez), illetve műanyag lemezekre. (Ongrofoam habosított lemez, Siko lemez) A lemezek vastagságát a felhasználási területnek megfelelően kell kiválasztani.
    A vinyl öntapadó fóliákból lehet formára ritzelt öntapadó matricákat készíteni, külön speciális szerszám készítése nélkül. (Nyomdai körökben ritzelés (riccelés) alatt leginkább öntapadó anyagok öntapadó részének átvágását értik, a hordozóanyag átvágása nélkül.)
    A vinyl öntapadó anyagok hideglaminálással védhetők. (A nyomatra egy átlátszó öntapadó fóliát simítunk.) Célja a nyomat védelme, jármű reklám esetén a nyomat tükröződésmentessé tétele forgalombiztonsági okokból. A felhasználható védőfóliákról a Nyomatvédelem menüpontban olvashat bővebben.


    A textil erősítésű PVC anyagokból bannerek, ponyvák, molinók készíthetők.
    Méretrevágás után be lehet szegni az anyagokat hagyományos varrással, vagy hegesztéssel.
    Az anyagok felhasználási területeinek megfelelően lehet a felfüggesztés lehetőségét kialakítani. Ez lehet:


    Bújtató kialakítása. Ebben az esetben az anyag széle visszahajtára kerül úgy, hogy abba zsineget (kötelet) lehessen belehúzni. Rigli karika. Egy fém karikát szegecseléssel beütünk a textil erősítésű PVC-be. (A karika belső átmérője 10 mm vagy 18 mm lehet.) A fém karikába fűzhető a zsineg.






    Karabíner. A karabínert varrással rögzítjük. A kész anyag karabínerrel függeszthető a felhasználás helyszínére.
  •